Vrijblijvende prijsopgave

Latex verf spuiten

Wat is latex spuiten?    latex verf spuit

 

 

Latex spuiten is een moderne spuittechniek waarmee latex (ook wel muurverf genoemd) machinaal op een gladde ondergrond wordt aangebracht. Om een goed en strak resultaat te behalen lopen wij eerst de ondergrond na op oneffenheden. Hierna zal de eerste laag aangebracht worden met pigment en een primer voor een goede hechting van de tweede laag. Nadat de eerste laag goed is gedroogd wordt de ondergrond wederom nagelopen op oneffenheden zodat deze helemaal egaal is als de tweede laag latex erop gespoten wordt. Na het aanbrengen van de tweede laag latex is de ondergrond volledig gedekt.

Alvorens wij starten met het machinaal aanbrengen van de latex verf plakken wij eerst de onderdelen die niet gespoten moeten worden goed af met daarvoor bestemd afplakpapier en plastic folie. Denk hierbij aan deuren, kozijnen en keukens. Het beste resultaat wordt behaald als het te spuiten oppervlak vrij is en dat de woning leeg is. Hierdoor kunnen onze latex spuiters mooie en strakke banen trekken waardoor er geen oneffenheden in de ondergrond te zien zijn.

Nadat wij klaar zijn met latex spuiten is het zelfs nog mogelijk om waterafstotende coating door ons te laten aanbrengen. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn in de keuken, zodat de gespoten muren makkelijk zijn schoon te maken.

 

 

Heeft u al gekeken of uw vraag tussen de veelgestelde vragen staat?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Locatie

Ampèrestraat 13L
1446TP, Purmerend

Telefoon

× Chat met ons via WhatsApp