Stukadoor WEESP

Onze ervaren stukadoors zorgen altijd voor een keurige afwerking.

Vrijblijvende prijsopgave

Stukadoor Weesp

Wij werken alleen met de beste materialen en onze manier van werken is vakkundig én snel.

Bent u woonachtig in vestingstad Weesp en op zoek naar een stukadoor voor uw woning? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Stucstunter is een ervaren stukadoorsbedrijf en zorgt voor een nette afwerking van uw woning. Wij gaan snel en vakkundig te werk en bieden naast stucwerk ook andere diensten aan zoals het aanbrengen van sierlijsten of het spuiten van latex.

Niemand zit te wachten op oneffenheden in zijn woning zoals barsten in de muren of scheurtjes in het plafond. Wij lossen dit graag voor u op! Hierbij staat kwaliteit voorop. Bij Stucstunter bent u verzekerd van professioneel en kwalitatief stucwerk.

Wij gaan op traditionele wijze te werk en gebruiken alleen materialen van hoge kwaliteit. Wanneer er sprake is van ongelijke vlakken in uw woonruimte zorgen wij voor een nette afwerking van het stucwerk. Door dit te doen kunnen de muren en plafonds weer jaren mee. In Weesp en omgeving zijn wij uw stukadoor en leveren wij snel en vakkundig stucwerk.

Ervaren stukadoorsbedrijf Weesp

Woont u al enige tijd in Weesp of bent u er juist net komen wonen? In welke situatie uw woning zich ook bevindt, wij kunnen u helpen met het stucwerk. In zowel binnen- als buitenruimtes van het huis zorgen wij voor een nette afwerking van de muren en plafonds.

Ons ervaren stukadoorsbedrijf in Weesp staat altijd voor u klaar. Zo kan uw gehele woning binnen korte tijd gepleisterd of met latex gespoten en gerold zijn. Of het nu gaat om de woonkamer, badkamer of keuken, wij zijn u van dienst! Ook kunt u bij ons terecht voor het repareren van stucwerk. Onderaan deze pagina vindt u hierover meer informatie.

Plafond stucen

Bij Stucstunter stucen we niet alleen muren maar ook plafonds. Voor een mooi en net afgewerkt geheel is het vaak aan te raden om ook het plafond te stucen. Dit geeft een frisse uitstraling. Het plafond is immers een groot onderdeel van een kamer. Wij zorgen dat ook het plafond voldoende aandacht krijg en netjes en glad wordt afgewerkt.

Een andere dienst die wij uitvoeren met betrekking tot het plafond is decoratief stucwerk. Zo kunnen wij bijvoorbeeld sierlijsten voor u op het plafond aanbrengen en afwerken. Dit geeft een luxe uitstraling aan een ruimte. Wat uw woonwensen ook zijn, wij zijn u van dienst!

Keuken stucen

De keuken is een ruimte die best wat te verduren krijgt. Door de kookdampen en het gebruik van olie en vet kunnen de muren en het plafond worden aangetast. Is uw keuken toe aan een nieuwe look? Wij kunnen u helpen bij het stucwerk. Als u de keuken gaat verbouwen is de kans groot dat er leidingen moeten worden verlegd of muren doorbroken. Stucwerk zorgt dat dit netjes wordt afgewerkt en de keuken weer jaren mee kan.

Ons advies is om bij de plaatsing van een nieuwe keuken eerst de keukenmuren te stucen en daarna pas de keuken te plaatsen. Zo voorkomt u dat er vocht in de keukenkastjes trekt en weet u zeker dat de muren recht zijn. 

Italiaans of Marokkaans stucwerk

Houdt u wel van een originele look? Dan is Italiaans of Marokkaans stucwerk misschien wel iets voor u. Dit zijn twee unieke vormen van stucwerk die de ruimte een andere sfeer geven. Italiaans stucwerk lijkt een beetje op marmer en geeft een luxe uitstraling. Het wordt veel gebruikt in keukens en badkamer. De stukadoor maakt hierbij de laatste laag van het stucwerk glad waardoor het mooi gaat glanzen.

Marokkaans stucwerk wordt ook wel tadelakt genoemd en werd ooit ontdekt door de Berbers. Het betekent in hun taal dan ook ‘masseren’ of ‘inwrijven’. Bij deze techniek wordt gebruik gemaakt van halfedelstenen. Marokkaans stucwerk geeft de ruimte een sfeervolle en warme uitstraling.

Stucwerk repareren

Is het in uw woning niet nodig om de muren opnieuw te stucen maar vertonen ze wel wat barstjes of scheuren? Dan kunnen wij het stucwerk voor u repareren. Het is niet vreemd dat er na een aantal jaren wat beschadigingen zitten in het stucwerk. Wij lossen dit snel voor u op! Hierbij maken we gebruik van vulmiddelen van poeder of harde en elastische materialen. Na reparatie van het stucwerk ziet u woning in Weesp er weer netjes uit.

Kosten stucadoor Almere

Bent u benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een stukadoor? Bij Stucstunter leveren wij goede service en kwaliteit voor een relatief lage prijs. Wij werken snel en vakkundig en kunnen binnen korte tijd de wanden van uw woning pleisteren. Graag bespreken wij vooraf met u de prijs. Er zijn geen bijkomende kosten en u heeft dus een vaste prijsgarantie.

Voor specifieke klussen aan huizen die ouder zijn dan twee jaar geldt sinds 2019 een btw-tarief van 9%. Dit geldt voor klussen zoals stukadoren, schilderen en isolatie. De werkzaamheden die niet vallen onder stukadoren zoals het plaatsen van gipswanden of het leggen van vloeren, zijn belast met een tarief van 21%. Kijk voor meer informatie hierover even op de website van de Belastingdienst.

Wilt u graag exact weten hoeveel het stucwerk gaat kosten? Kijk dan even op onze website voor het berekenen van een offerte. Door een pakket te kiezen wat bij u past en het aantal vierkante meter (m2) in te voeren dat u gestuct wilt hebben, kunnen wij de juiste prijs voor u berekenen. Zo weet u meteen waar u aan toe bent!

Spachtelputz Weesp

Voor het stucen van wanden kunnen verschillende soorten pleister worden gebruikt. Bij Stucstunter gebruiken wij onder andere spachtelputz. Dit is een kunststofgebonden pleister, verkrijgbaar in drie verschillende maten: extra fijn, fijn en middel. Ook is het beschikbaar in alle mogelijke kleuren, waardoor u een ruimte een bepaalde uitstraling kunt geven. Het enige wat u hoeft te doen is het aan ons doorgeven en wij maken het voor u in orde. 

Wij werken graag met spachtelputz omdat het veel voordelen heeft. Lees hier welke dit precies zijn:

 • Spachtelputz is betaalbaar
 • Spachtelputz is snel aan te brengen
 • Spachtelputz is stoot- en schrobvast
 • Spachtelputz is kleurvast
 • Spachtelputz is eenvoudig schoon te maken
 • Spachtelputz heeft een lange levensduur
 • Spachtelputz is geschikt voor buitenruimtes

Mocht u vragen hebben over spachtelputz, neem dan even contact met ons op!

Badkamer stucen

Is de badkamer in uw woning in Weesp toe aan een make-over? Wij kunnen u helpen met het stucwerk van de wanden en het plafond. Voor ruimtes zoals de badkamer is een frisse en hygiënische uitstraling belangrijk. De badkamer kan worden gestuct met verschillende soorten pleisterwerk waaronder Tadelakt, Beton Cire, Terrastone of Microbeton.

In het verleden werd in de badkamer meestal gekozen voor het betegelen van de muren. Tegenwoordig vragen mensen echter vaker om alle wanden en het plafond te stucen. Dit zorgt voor één geheel en werkt rustgevend. De badkamer wordt zo een fijne en rustige plek. Een ander voordeel is dat u hierdoor geen last heeft van schimmels of viezigheid tussen de naden van de tegels. Bij Stucstunter gebruiken we stucmortel dat bestand is tegen vocht zodat het jaren mee kan.

Buiten stucwerk Weesp

Stucstunter verzorgt naast stucwerk voor de binnenwanden ook buitenhuis stucwerk. Heeft u een fijn tuintje bij uw woning in Weesp of een fijn balkon? Wij kunnen u helpen met een mooie overkapping of stucen de buitenmuren met speciaal stucwerk dat bestand is tegen vocht.

Muren en plafonds in de buitenlucht worden natuurlijk al snel vies of veranderen van kleur. Om een frisse uitstraling te behouden is het van belang dat het stucwerk bestand is tegen regen en kou. Het moet sterk, waterbestendig en natuurlijk ook mooi zijn. Stucstunter zorgt dat de muren aangrenzend aan uw tuin of balkon er netjes uitzien en bestand zijn tegen alle weertypen. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw buitenruimte in Weesp. 

Gipsplaten stucen

Woont u al een flink aantal jaren in Weesp en wilt u uw woning graag verbouwen? Dan kan het voorkomen dat er ergens een tussenschot met gipsplaten moet worden geplaatst. Bijvoorbeeld wanneer u een ruimte wil afscheiden of twee nieuwe kamers wilt maken. Het is dan belangrijk dat dit netjes wordt afgewerkt. Wij kunnen dit op twee manieren voor u in orde maken: we dichten alleen de naden van de gipsplaten of we voorzien de hele plaat van een laag stucwerk.

De laatste optie geeft een optimaal resultaat omdat dit het meeste lijkt op een echte muur. Wanneer enkel de naden worden gedicht, bestaat er een kans dat deze soms zichtbaar zijn.

Stukadoor opleiding

Wordt u enthousiast van de teksten over stucen en lijkt het u leuk om stukadoor te worden? Meldt u dan aan voor de stukadoorsopleiding. In deze mbo-opleiding leert u alle kneepjes van het vak en wordt u opgeleid tot een uitstekende stukadoor. U leert op verschillende manieren een wand of plafond te stucen en kan vaak meteen aan de slag.

Naast het volgen van een praktijkopleiding is het ook mogelijk om een stukadoorscursus te volgen. Dit kan in de omgeving van Weesp of vanuit uw eigen huis.

Strak pleisterwerk

decoratief speciaal stucwerk

STUCSTUNTER.nl werkt uw nieuwbouwwoning af met de allerhoogste kwaliteit pleisterwerk en levert uw huis schilderklaar op.

 • Hoogste kwaliteit pleisterwerk.
 • Uw huis schilderklaar opgeleverd.

 • Wij werken volgens een nieuw Amerikaans concept.

 • Het pleisterwerk is droog na 24 uur.
 • Wij lopen na op oneffenheden.

 • Geen kleine lettertjes en verrassingen achteraf.

Keuken met slijtvast en duurzaam Beton-ciré pro in Weesp

Niets is leuker dan foto’s krijgen van onze klanten! Zo kregen wij deze foto van een super tevreden gezin in Weesp. Onze professionals hebben de muur afgewerkt met Beton-ciré pro, omdat dit slijtvast is en dus ideaal voor in de keuken.

Wilt u ook uw keuken of andere ruimte afwerken met een Beton-ciré pro afwerking? Dan staan onze experts voor u klaar. Ook voor andere afwerkingen als pleister, latex en stuc draaien onze professionals hun hand niet voor om. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden in Weesp of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Badkamer in Weesp afgewerkt met waterdichte twee-componenten coating

Voor deze klant mochten we als onderdeel van een verbouwing de badkamer onder handen nemen. Stukadoren, sauzen, afwerken met een waterdichte twee-componenten coating en deze badkamer kan weer jaren mee.

Gaat u binnenkort ook verbouwen? Neem dan ook meteen de badkamer mee in uw renovaties. Onze professionals in Weesp staan altijd voor u klaar. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan of neem contact op voor alle mogelijkheden in Weesp.

Stucwerk op hoog niveau in Weesp 

Onze jongens stegen in juni tot grote hoogtes. Als onderdeel van een groot collectief van klanten in Weesp waren zij namelijk bezig op een zolder van maar liefst 5,5 meter hoog! Ook voor dit soort unieke ruimtes is stucwerk een geweldige oplossingen, of het nu gaat om een hoge zolder of een vreemde muur.

Wilt u ook uw unieke ruimte voorzien van net stucwerk? Dan staan onze professionals in Weesp uiteraard ook voor u klaar. Onze jongens hebben geen hoogtevrees, dus vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op voor alle mogelijkheden in Weesp.

Drie woningen in Weesp voorzien van schrobvaste latex

Alle wanden in deze woning in Weesp zijn net gespoten met een schrobvaste latex in een lichtgrijze kleur. Dit biedt een prachtige basis waar de toekomstige bewoners zich helemaal op kunnen uitleven. Dit was onderdeel van een project van 3 woningen in Weesp.

Uw nieuwe huis ook voorzien van een mooie stuclaag? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden in Weesp. U kunt ook direct een offerte aanvragen, dan weet u precies waar u aan toe bent.

Grote woning in Weesp voorzien van volledige opknapbeurt

In Weesp stond deze maand een mooi project op de planning: een grote woning voorzien van een flinke opknapbeurt. Deze woning hebben we voorzien van 450 vierkante meter dunpleisterwerk en 250 vierkante meter stucwerk. Vervolgens hebben we de complete 700 vierkante meter met latex gespoten. Na zo’n grote klus is er niks fijner dan de hele ruimte bezemschoon achterlaten en het op te kunnen leveren.

Ook uw woning kan voorzien worden van zo’n mooie afwerking. Of u nu dunpleisterwerk, stucwerk of een latex coating wilt (of alledrie): onze experts staan ook in Purmerend voor uw klaar. Neem snel contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan voor de mogelijkheden.

Strak afgewerkte badkamer in Weesp 

Ook de badkamer verdient een mooie afwerking, dat begrijpt deze klant in Weesp maar al te goed. Hier hebben we grote tegels gecombineerd met strak stucwerk. Onze stukadoors hebben dit project twee weken geleden afgerond met een strakke badkamer en een tevreden klant als resultaat.

Is uw badkamer ook toe aan een facelift? Neem dan snel contact op met onze specialisten, of vraag een vrijblijvende offerte aan. Ook voor u staan onze stukadoors in Weesp klaar.

Kleurrijke afwerking in Weesp 

De meeste mensen die ons vragen om een ruimte te stukadoren, zijn op zoek naar een subtiele basiskleur. Maar dat betekent natuurlijk niet dat er geen kleurrijke opties mogelijk zijn! Deze afgewerkte woonkamer werd voorzien van een opvallende, blauwe muur, wat de ruimte direct een stuk meer karakter geeft.

Of u nu op zoek bent naar een subtiele of opvallende kleur: onze experts helpen u er graag mee. Neem contact met ons op of bekijk wat er mogelijk is en vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

Heeft u al gekeken of uw vraag tussen de veelgestelde vragen staat?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Locatie

Ampèrestraat 13L
1446TP, Purmerend

Telefoon

× Chat met ons via WhatsApp