Stukadoor Hoorn

Onze ervaren stukadoors zorgen altijd voor een keurige afwerking.

Vrijblijvende prijsopgave

Stukadoor Hoorn

Wij werken alleen met de beste materialen en onze manier van werken is vakkundig én snel.

Ervaren stukadoorsbedrijf Hoorn

Woont u al een tijdje in Hoorn en kan uw huis wel een opknapbeurt gebruiken of gaat u binnenkort verhuizen? Dan moet uw huis vaak opnieuw gestuct worden. Onze stukadoors in Hoorn kunnen u daarbij helpen en verzorgen het stucen voor diverse ruimtes in huis.

Door ons vlotte werktempo kan uw huis binnen een week al helemaal gepleisterd of met latex gespoten of gerold zijn. Ook als uw badkamer of keuken verbouwd moeten worden of er maar één ruimte aan vernieuwing toe is kunt u op ons rekenen. Ook repareren wij stucwerk. Hieronder gaan we daar wat gedetailleerder op in.

Spachterlputz Hoorn

Bij het stucen van een muur of een plafond maken wij onder andere gebruik van spachtelputz. Dit is een kunststofgebonden pleister dat verkrijgbaar is in drie verschillende formaten: extra fijn, fijn en middel. De spachtelputz is beschikbaar in vrijwel alle mogelijke kleuren. U kunt bij ons aangeven welke kleur u het liefst heeft. De meest gebruikte kleuren zijn wit of gebroken wit.

Spachtelputz heeft meerdere voordelen, zo is het:

 • stoot- en schrobvast;
 • betaalbaar;
 • snel aan te brengen;
 • kleurvast;
 • eenvoudig te reinigen;
 • en heeft het een lange levensduur.

Spachtelputz is niet alleen binnenshuis te gebruiken, maar kan ook gebruikt worden voor de buitenmuren. Wanneer u muren in uw tuin of bij uw garage netjes wilt houden is spachtelputz dus ook een geschikt middel. Als u meer informatie wilt over de prijs van spachtelputz kunt u gerust contact met ons opnemen.

Badkamer stucen

Is uw badkamer aan vervanging toe? Dan kunnen wij u helpen bij het stucen van de badkamer. Het stucwerk in de badkamer is belangrijker dan in andere ruimtes vanwege de hygiëne en frisheid. Er zijn verschillende soorten stucwerk mogelijk in de badkamer. Zo kan er gebruik gemaakt worden van Microbeton, Terrastone, Tadelakt of Beton Cire.

Stucwerk wordt steeds populairder ten opzichte van de tegels in de badkamers. Dit komt omdat stucwerk origineel en hygiënisch is. Bij tegels kunnen schimmels zich in de voegen nestelen. Bij stucwerk is dit niet mogelijk. Ook is het met stucwerk mogelijk om unieke patronen te creëren in de badkamer waardoor uw badkamer ook zonder tegels alsnog een mooie uitstraling krijgt. Het stucwerk is vanzelfsprekend vochtbestendig en op aanvraag kunnen wij dit voor u verzorgen.

Buiten stucwerk in Hoorn

Wij opereren niet alleen binnenshuis maar kunnen u ook buitenshuis van dienst zijn met uw stucwerk. Hierbij gaat het meestal om het stucen van buitengevels, veranda’s, overkappingen of buitenmuren. Plafonds en muren kunnen buitenshuis snel vies worden en in kwaliteit verminderen door de weersomstandigheden en buitenlucht.

Natuurlijk wilt u ook dat het stucwerk er buiten uitziet, maar soms kan dit beschadigd raken door bijvoorbeeld zwervende takken, hagel of andere bizarre weersomstandigheden. Dit kan zorgen voor verkleuring of afbladdering van uw stucwerk. Wij hebben dit zo weer in orde voor u gemaakt zodat u weer optimaal kunt genieten van uw buitenruimte.

Gipsplaten stucen

Woont u al een aantal jaar in Hoorn en is uw huis toe aan een verbouwing? Bij een verbouwing moet er soms een tussenschot geplaatst worden in een ruimte. Dit tussenschot bestaat vaak uit gipsplaten. Om deze aan te laten sluiten op de rest van de woning moeten deze gipsplaten worden gestuct. Hierbij hebt u de keuze om alleen de naden te dichten of om de hele gipsplaat te voorzien van een laag stucwerk.

Hierbij is die laatste optie het beste. Wanneer u ervoor kiest om alleen de naden te dichten dan zullen deze zichtbaar blijven in bepaalde situaties, bijvoorbeeld wanneer de zon erop schijnt. Wanneer u de hele gipsplaat laat voorzien van een laag stucwerk zal het tussenschot nauwelijks te zien zijn en vormt het een geheel met de andere muren. Hiervoor kunt u het beste kiezen voor sierpleisters of spackspuiten. Wanneer u twijfelt over uw keuze adviseren wij u graag.

Stukadoor opleiding

Bent u graag met uw handen bezig en lijkt het beroep stukadoor u wel iets? Dan kunt u een stukadoorsopleiding volgen. In deze opleiding leert u verschillende methoden om plafonds en muren te stucen en boven komen er speciale technieken en tekenvaardigheden aan bod.

Op het MBO kunt u een praktijkopleiding tot stukadoor volgen. Ook is het mogelijk om een cursus tot stukadoor te volgen in de omgeving van Hoorn of vanuit huis. Als u een opleiding of cursus tot stukadoor afrondt bent u bijna gegarandeerd van een baan. In Nederland heerst momenteel namelijk een groot tekort aan stukadoors.

Plafond stucen

Behalve muren kunnen wij u uiteraard ook helpen bij het stucen van uw plafond. Behalve een nette muur is het namelijk ook belangrijk dat uw plafond er netjes uitziet. Het plafond is een belangrijk onderdeel in huis en een slecht onderhouden plafond heeft een negatieve invloed op de sfeer binnenshuis. Bij Stucstunter zorgen we voor goed afgewerkt stucwerk en een mooie afwerking.

Wij kunnen ook zorgen voor decoratief stucwerk in plaats van alleen het reguliere stucwerk. Heeft u een huis met een moderne stijl maar heeft u liever een barokke stijl? Dan kunnen sierlijsten een oplossing zijn. Deze kunnen wij voor u aanbrengen en mooi afwerken tot een geheel waardoor ze goed bij de rest van de woning passen. U wenst, wij stucen!

Keuken stucen

Is uw keuken toe aan een verbouwing of wilt u een geheel nieuwe keuken? Dan is het belangrijk dat de muren netjes worden afgewerkt. De keuken is makkelijker te plaatsen wanneer de muren door middel van goed stucwerk recht worden gemaakt. Het is dan ook aan te raden om eerst de muren te stuken en dan pas de keuken te plaatsen. Als dit niet gebeurd is er een kans dat er vocht vrijkomt dat in de keukenkastjes zal trekken.

Soms moeten er bij het stucen van de muren in de keuken leidingen worden verlegd of moeten muren worden doorbroken. Dit zorgt voor een hoop stucwerk waarbij wij u kunnen helpen!

Stucwerk repareren

Het is normaal dat na een aantal jaar in een huis de muren beschadigd kunnen raken. Een scheur in een plafond of oude schroefgaten zijn in vrijwel elk huis te vinden. Ook meubels of andere voorwerpen kunnen een muur al snel beschadigen. Grotere scheuren ontstaan alleen als er sprake is van een slechte constructie.

Gelukkig kunnen wij ook stucwerk reparen. Wij vullen de gaten of scheuren vakkundig op. Bij het opvullen gebruiken we vulmiddelen in poedervorm of elastische en harde materialen. Na het opvullen is uw plafond of muur weer als nieuw.

Italiaans of Marokkaans stucwerk

Wanneer u op zoek bent naar iets origineler stucwerk bieden Italiaans of Marokkaans stucwerk uitkomst. Italiaans stucwerk is ooit in Venetië bedacht en lijkt heel erg op marmer. Hierdoor geeft het een luxe uitstraling. Bovendien glanst het mooi omdat de laatste laag van het stucwerk glad gemaakt wordt. Dit geeft een mooie en unieke look. Italiaans stucwerk is vaak te vinden in badkamers en keukens.

Marokkaans stucwerk is ooit door de Berbers ontdekt en wordt ook wel tadelakt genoemd. Tadelakt staat in de taal van de Berbers voor ‘inwrijven’ of ‘masseren’. Marokkaans stucwerk is vaak te vinden in badkamers of badhuizen omdat het geschikt is voor natte ruimtes. Het stucen wordt gedaan door middel van halfedelsten die een luxe en sfeervolle uitstraling voltooien.

Kosten stucadoor Hoorn

Bij Stucstunter in Hoorn bent u verzekerd van de best mogelijke service en kwaliteit. Door onze unieke methode binnen in Nederland kunt u bovendien rekenen met een lage prijs. Wij werken snel en vakkundig waardoor het binnen een week al mogelijk is om de muren van een woning te stucen. Vooraf bepalen we samen met u de prijs, waardoor u achteraf niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Voor woningen die ouder zijn dan twee jaar geldt een btw-tarief van 9% voor het stucen. Dit tarief geldt voor klussen als stucen, schilderen en isoleren. Als u gebruik wilt maken van andere klussen dan deze geldt er een 21%-tarief. Als u hier meer informatie over wilt raden wij u aan de website van de Belastingdienst te raadplegen.

Op onze website kunt u eenvoudig bekijken hoeveel het stucwerk u gaat kosten. Kies een pakket, voer het aantal m2 in dat gestuct, gespoten, gepleisterd of gesausd moet worden en u ziet direct de prijs. Voor verdere vragen of een afspraak kunt u altijd contact met ons opnemen.

Strak pleisterwerk

decoratief speciaal stucwerk

STUCSTUNTER.nl werkt uw nieuwbouwwoning af met de allerhoogste kwaliteit pleisterwerk en levert uw huis schilderklaar op.

 • Hoogste kwaliteit pleisterwerk.
 • Uw huis schilderklaar opgeleverd.

 • Wij werken volgens een nieuw Amerikaans concept.

 • Het pleisterwerk is droog na 24 uur.
 • Wij lopen na op oneffenheden.

 • Geen kleine lettertjes en verrassingen achteraf.

Aanbouw in Hoorn

Soms is het huis simpelweg niet groot genoeg en wilt u graag nog een stukje laten aanbouwen. Die paar vierkante meter die u erbij krijgt bij een aanbouw lijken niet heel veel, maar toch geeft dit u meer indelingsmogelijkheden in huis. Bovendien doet een aanbouw de waarde van uw huis stijgen. Bij de aanbouw van uw huis moet er echter wel nauwkeurig en zorgvuldig worden gestuct.

Dat kunnen de specialisten van Stucstunter Hoorn voor u regelen! Een aanbouw brengt vaak overlast met zich mee en dan is het wel zo fijn als het stucen zo snel mogelijk klaar is. Onze werknemers hebben afgelopen maand in korte tijd een aanbouw in Hoorn gestuct. De bewoners waren erg tevreden met het resultaat en kunnen nu volop van hun aanbouw genieten. Bent u ook geïnteresseerd geraakt? Stucstunter kan u helpen voor al uw stuc klussen in Hoorn en omgeving. Neem gerust contact op voor informatie.

Badkamer stucen in Hoorn

In Hoorn hebben onze specialisten recentelijk een badkamer voorzien van stucwerk. Stucwerk in de badkamer wordt steeds populairder en vervangt langzaamaan de klassieke tegels. Dankzij het stucwerk ontstaan er geen schimmels zoals bij tegels wel het geval is. Hierdoor is een gestucte badkamer al gauw hygiënischer.

Ons stucwerk is sterk en vochtbestendig en daardoor ideaal voor de badkamer. Stucwerk kan bovendien bestaan uit een mooi patroon indien gewenst. Wilt u uw badkamer laten stucen? Dan kunnen wij u helpen! Neem gerust contact op met ons voor meer informatie of advies.

Sierpleisterwerk in Hoorn

Bij een verbouwing is vaak een tussenschot nodig. Dit tussenschot bestaat vaak uit gips en dat ziet er vaak niet direct mooi uit. Om dit tussenschot aan te laten sluiten bij de woning is het aan te raden om stucwerk of sierpleisterwerk te laten aanbrengen.

Onze ervaren specialisten hebben afgelopen maand in Hoorn sierpleisterwerk met een dikte van 1 millimeter aangebracht. Daardoor sluit hun tussenschot nu mooi aan bij de rest van uw woning. Wilt u dit ook in uw woning? Neem gerust contact op. Wij helpen u graag verder in omgeving Hoorn.

Sausklare wanden met betonlook in Hoorn

Afgelopen maand mochten onze specialisten in Hoorn hun kunsten weer vertonen. Bij een vaste klant van ons hebben onze specialisten alle wanden sausklaar gemaakt. Maar dat is nog niet alles! De grootste muur in het huis heeft namelijk een ruige betonlook gekregen.

Daarnaast heeft de vloer ook een flinke opknapbeurt gehad. Deze is afgewerkt met een cementgebonden emulsie en is daarna twee keer afgelakt, om zo het huis de juiste uitstraling te geven.

Ook onze specialisten aan het werk zetten bij u thuis? Dat kan! Neem contact op voor de mogelijkheden of voor meer advies en informatie.

Traditioneel stucwerk nieuwbouwwoning in Hoorn

Of u nou een traditioneel huis of een nieuwbouwwoning heeft, onze specialisten leveren altijd het beste stucwerk. Deze volledig gestucte muur van een van onze klanten uit Hoorn is hier een goed voorbeeld van. In totaal werd er in deze woning 260 vierkante meter op de traditionele Stucstunter manier gestuct.

Met een gemiddelde waardering van een 9,7 van onze klanten is het duidelijk dat we altijd streven naar perfectie. Onze specialisten gaan pas weg als u een grote lach op uw gezicht heeft. Voor het professionele stucwerk, maar ook voor strak pleisterwerk en latex spuiten kunt u contact met ons opnemen voor de mogelijkheden in Hoorn.

Badkamer met glad stucwerk in Hoorn

Wist u dat.. onze professionals ook glad stucwerk kunnen toepassen in uw badkamer? Dit wordt zorgvuldig aangebracht op de plekken waar niet direct water op kan komen, waardoor de badkamer stijlvol aansluit op de rest van uw woning.

Ook profiteren van de kwaliteit van onze experts, voor een scherp tarief? Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met alle mogelijkheden in Hoorn.

 

Sausklaar stucwerk, prachtig kitwerk en strak gespoten plafond in Hoorn

Als er één plek is waar alles keurig netjes moet zijn, dan is dat een schoonheidssalon. Bij deze salon kregen niet alleen de klanten een make over. Ook de salon zelf is prachtig opgeknapt door onze professionals.

Eerst werd de salon sausklaar gestuct en volledig rondom gekit. Hierna werd het plafond gespoten met schrobvaste latex. Alles voor dit prachtige resultaat! Wilt u uw huis ook weer laten stralen? Bekijk dan onze website voor een vrijblijvende offerte of neem contact op voor de mogelijkheden in Hoorn.

 

Beton-Ciré pro afwerking in badkamer Hoorn

Zoals u waarschijnlijk weet is Beton-Ciré de afgelopen jaren ongelooflijk populair. Het geeft uw huis een verzorgd uiterlijk en vormt de basis voor een net interieur. Deze badkamer is hier een perfect voorbeeld van. Het speciale aan deze afwerking is de kleur die gebruikt is, namelijk: sneeuw!

Onze professionals hebben weer gezorgd voor een lach op het gezicht van de klant. Voor minder doen we het niet! Wilt u ook profiteren van het vakmanschap van onze experts tegen de laagste prijs? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met onze professionals in Hoorn.

 

Badkamer met natuurlijke elementen strak afgewerkt in Hoorn

Deze week ontvingen we weer foto’s van een tevreden klant uit Hoorn. Deze keer van een nieuwe badkamer die door ons is gestukadoord en afgewerkt in de kleur zijde van Beton-ciré pro. Mevrouw werkte de badkamer zelf af met prachtige natuurlijke elementen die perfect samengaan met de ruwe beton-look.

Bent u ook toe aan een nieuwe badkamer? Dan staan onze professionals in Hoorn voor u klaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op voor alle mogelijkheden in Hoorn.

 

Een strakke keuken met schrobvaste latex in Hoorn

Bij deze klant in Hoorn hebben we alles sausklaar gestukadoord. Vervolgens hebben we de wanden en plafonds in twee verschillende kleuren gespoten met een schrobvaste latex. Dit ziet er niet alleen netjes uit, het maakt het ook nog eens een stuk gemakkelijker om je keuken schoon te houden. Ideaal dus!

Wilt u ook zo’n mooie en praktische keuken? Vraag dan naar de mogelijkheden in en rondom Hoorn. U kunt contact met ons opnemen of een offerte aanvragen via onze website. Wij helpen u graag!

Mooi afgewerkte badkamer in Hoorn

Hadden we al gezegd dat zwart weer helemaal hip is? Ook in deze badkamer in Hoorn zien we het weer terugkomen. Hier mochten onze stukadoors alles sausklaar maken en hebben we de badkamers afgewerkt met beton-cire pro in de kleur sneeuw. Het resultaat is zowel stoer als modern.

Onze specialisten kunnen ook in uw badkamer voor zo’n stoere afwerking zorgen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op!

Bijzondere klus in Hoorn

De specialisten van STUCSTUNTER.nl komen regelmatig op de mooiste locaties die ons land rijk is. In april stonden ze bijvoorbeeld opeens op deze bovenverdieping van 750m2 in Midwoud! Dit project bevat oude houten balken op hoogtes van 7 meter! Voordat ze goed en wel aan de slag konden, waren onze vakmannen daarom eerst druk met 5 dagen afplakwerk. Houd onze kanalen in de gaten, want het eindresultaat volgt snel!

Onze vakmannen draaien hun handen nooit om voor een bijzonder project. Hoe uitdagender, hoe beter. Heeft u een mooie uitdaging (of een simpele klus) voor onze stukadoors? Neem dan contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan en kijk wat er bij u mogelijk is.

Heeft u al gekeken of uw vraag tussen de veelgestelde vragen staat?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Locatie

Ampèrestraat 13L
1446TP, Purmerend

Telefoon

× Chat met ons via WhatsApp