Stukadoor Amstelveen

Onze ervaren stukadoors zorgen altijd voor een keurige afwerking.

Vrijblijvende prijsopgave

Stukadoor AMSTELVEEN

Wij werken alleen met de beste materialen en onze manier van werken is vakkundig én snel.

Bent u woonachtig in Amstelveen en op zoek naar een stukadoor voor uw woning? Of u nu rondom het Stadshart of iets buiten Amstelveen woont, wij kunnen u helpen. Stucstunter is een ervaren stukadoorsbedrijf en zorgt voor een nette afwerking van uw muren en plafonds. Wij gaan te werk in elke ruimte van u woning, binnen én buiten.

Stucen is een onderdeel van het onderhoud van uw woning. Na verloop van tijd kunnen er scheuren en barsten ontstaan in de muren en/of plafonds. Stucstunter lost dit voor u op en maakt er weer een glad geheel van.

Onze manier van werken is traditioneel en wij maken enkel gebruik van materialen met een hoge kwaliteit. Is er sprake van oneffenheden of ongelijke vlakken in uw woning? Wij maken dit egaal en zorgen dat de muren en plafonds weer jaren mee kunnen. In Amstelveen zijn wij de stukadoor die u zoekt!

Ook voor nieuwbouwwoningen zijn wij beschikbaar en zorgen wij voor een snelle en vakkundige afwerking. Bij ons bent u verzekerd van professioneel en kwalitatief stucwerk.

Ervaren stukadoorsbedrijf Amstelveen

Bent u al enige tijd woonachtig in Amstelveen of van plan om er te gaan wonen? In welke situatie u zich ook bevindt, wij kunnen u van dienst zijn bij het stucwerk van uw woning. Niet alleen binnenshuis maar ook buiten zorgen wij voor een nette afwerking van de muren en plafonds.

Stucstunter in Amstelveen staat altijd voor u klaar. Wij kunnen uw woning in korte tijd stucen. Of het nu gaat om de woonkamer, badkamer of keuken, wij zorgen voor een nette afwerking. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor de reparatie van stucwerk. Onderaan deze pagina vindt u hierover meer informatie.

Plafond stucen

Bij Stucstunter stucen we niet alleen muren maar ook plafonds. Om van een ruimte echt een geheel te maken, is het aan te raden om ook het plafond te stucen. Dit geeft een nette en frisse uitstraling. Het plafond heeft immers een grote invloed op een ruimte. Wij zorgen daarom voor een mooi en netjes afgewerkt plafond.

Een van onze andere diensten met betrekking tot het plafond is decoratief stucwerk. Zo kunnen wij sierlijsten aanbrengen op het plafond. Sierlijsten geven een luxe uitstraling aan een ruimte. Wat uw woonwensen ook zijn, wij zijn u van dienst!

Keuken Amstelveen stucen

Voor een ruimte zoals de keuken is het belangrijk dat de muren zorgvuldig worden gestuct. Kookdampen en het gebruik van olie en vet kunnen de muren en het plafond aantasten. U bent dan gebaat bij goed stucwerk. Stucstunter kan u hierbij helpen.

Gaat u de keuken verbouwen? Dan is de kans groot dat er leidingen moeten worden verlegd of muren doorbroken. Stucwerk zorgt dat dit netjes wordt afgewerkt en de keuken weer jaren mee kan.

Bij het plaatsen van een nieuwe keuken adviseren wij om eerst de keukenmuren te stucen en daarna pas de keuken te plaatsen. Hiermee voorkomt u dat er vocht in de keukenkastjes trekt en bent u verzekerd van rechte muren. 

Italiaans of Marokkaans stucwerk

Heeft u wel eens gehoord van Italiaans of Marokkaans stucwerk? Deze manier van stucen zorgt voor een unieke sfeer. Italiaans stucwerk is het beste te vergelijken met marmer en geeft een luxe uitstraling. Het wordt veel gebruikt in ruimtes zoals de keuken en badkamer. Bij deze manier van stucen maakt de stukadoor de laatste laag van het stucwerk glad waardoor het gaat glanzen.

Marokkaans stucwerk wordt ook wel tadelakt genoemd en werd ontdekt door de Berbers. In hun taal betekent het ‘masseren’ of ‘inwrijven’. Bij Marokkaans stucwerk wordt gebruik gemaakt van halfedelstenen. Het geeft een sfeervolle en warme uitstraling en is ook geschikt voor vochtige ruimtes.

Kosten stucadoor Almere

Benieuwd naar de kosten van het inhuren van een stukadoor? Bij Stucstunter leveren wij voor een relatief lage prijs de beste kwaliteit en service. Wij werken snel en vakkundig en stucen binnen korte tijd de wanden en plafonds van uw woning. Graag bespreken wij vooraf de prijs met u. Geen bijkomende kosten maar een vaste prijsgarantie.

Voor klussen aan huizen die ouder zijn dan twee jaar geldt sinds 2019 een btw-tarief van 9%. Dit geldt voor klussen zoals stukadoren, schilderen en isolatie. De werkzaamheden die niet vallen onder stukadoren zoals het plaatsen van gipswanden of het leggen van vloeren, zijn belast met een tarief van 21%. Kijk voor meer informatie hierover even op de website van de Belastingdienst.

Wilt u graag precies weten hoeveel het stucwerk gaat kosten? Maak dan gebruik van de offerteberekenaar op onze website. Kies een pakket wat bij u past en voer het gewenste aantal vierkante meter (m2) in. Aan de hand daarvan berekenen wij voor u de prijs en weet u direct waar u aan toe bent!

Spachtelputz Amstelveen

Om muren en plafonds te stucen kan er gebruik worden gemaakt van verschillende soorten pleister. Bij Stucstunter gebruiken wij onder andere spachtelputz. Dit is een kunststofgebonden pleister, verkrijgbaar in drie verschillende soorten: extra fijn, fijn en middel. Daarnaast is het beschikbaar in allerlei kleuren, waardoor u een eigen draai kunt geven aan een ruimte. U hoeft slechts aan ons door te geven wat uw wensen zijn en wij maken het voor u in orde.

Bij Stucstunter werken we graag met spachtelputz aangezien het veel voordelen heeft. De voordelen van spachtelputz:

 • Het is betaalbaar
 • Het is snel aan te brengen
 • Het is stoot- en schrobvast
 • Het is kleurvast
 • Het is eenvoudig schoon te maken
 • Het heeft een lange levensduur
 • Het is geschikt voor buitenruimtes

Heeft u vragen over spachtelputz? Neem dan even contact met ons op!

Badkamer Amstelveen stucen

Heeft u een fijne woning in Amstelveen maar is de badkamer toe aan renovatie? Wij kunnen u helpen met het stucwerk van de wanden en het plafond. Het is natuurlijk fijn als de badkamer er fris en hygiënisch uitziet. De badkamer kan worden gestuct met pleisterwerk dat bestand is tegen vocht zoals Tadelakt, Beton Cire, Terrastone of Microbeton.

Vroeger werden de muren in de badkamer meestal betegeld. Tegenwoordig zien mensen liever dat het gestuct wordt, dit zorgt voor één geheel. De badkamer wordt zo een fijne en rustige plek. Bovendien heeft u hierdoor geen last van schimmels of viezigheid tussen de tegelnaden. Bij Stucstunter gebruiken we vochtbestendige stucmortel zodat u weer jaren vooruit kunt. 

Buiten stucwerk Amstelveen

Naast stucwerk voor de binnenwanden verzorgen wij ook buitenshuis stucwerk. Heeft u een fijne buitenruimte bij uw woning in Amstelveen? Wij zorgen dat de muren van een overkapping of veranda bestand zijn tegen vocht met gebruik van vochtbestendig stucwerk.

Buiten worden muren en plafonds sneller vies. Om verkleuring te voorkomen en een frisse uitstraling te behouden, is het belangrijk dat het stucwerk bestand is tegen neerslag en temperatuurverschillen. Het stucwerk moet sterk, waterbestendig en natuurlijk ook mooi zijn. Wij zorgen ervoor dat de muren aangrenzend aan uw buitenruimte er netjes uitzien en bestand zijn tegen alle weeromstandigheden. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw tuin of balkon Amstelveen. 

Gipsplaten stucen

Woont u al geruime tijd in Amstelveen en wordt het tijd om een ruimte in uw huis te verbouwen? Dan kan het voorkomen dat er ergens een tussenschot moet worden geplaatst. Bijvoorbeeld wanneer u een ruimte wil afscheiden of twee nieuwe kamers wilt maken. Het is van belang dat dit netjes wordt afgewerkt. Stucstunter kan dit op twee manieren voor u in orde maken: we dichten enkel de naden van de gipsplaten of we voorzien de hele plaat van een laag stucwerk.

De tweede optie geeft het beste resultaat omdat dit het meeste lijkt op een echte muur. Wanneer alleen de naden worden gedicht, is er een kans dat deze zichtbaar zijn bij bepaalde lichtinval.

Stucwerk repareren

Vertonen de muren of plafonds in uw woning een paar barstjes of scheurtjes? Dan kunnen wij het stucwerk voor u repareren. Het is niet zo gek dat er na een tijdje wat beschadigingen zitten in het stucwerk. Stucstunter lost dit snel voor u op! Wij maken hierbij gebruik van vulmiddelen van poeder of harde en elastische materialen. Na het repareren van het stucwerk ziet u woning in Amstelveen er weer netjes uit.

Stukadoor opleiding

Wordt u nou enthousiast van deze teksten over stucen en lijkt het u leuk om stukadoor te worden? Meldt u dan aan voor de stukadoorsopleiding. In deze mbo-opleiding leert u alle kneepjes van het vak en wordt u opgeleid tot een uitstekende stukadoor. U leert op verschillende manieren een wand of plafond te stucen en kan vaak meteen aan de slag.

Naast het volgen van een praktijkopleiding is het ook mogelijk om een stukadoorscursus te volgen. Dit kan in de omgeving van Amstelveen of vanuit uw eigen huis.

Strak pleisterwerk

decoratief speciaal stucwerk

STUCSTUNTER.nl werkt uw nieuwbouwwoning af met de allerhoogste kwaliteit pleisterwerk en levert uw huis schilderklaar op.

 • Hoogste kwaliteit pleisterwerk.
 • Uw huis schilderklaar opgeleverd.

 • Wij werken volgens een nieuw Amerikaans concept.

 • Het pleisterwerk is droog na 24 uur.
 • Wij lopen na op oneffenheden.

 • Geen kleine lettertjes en verrassingen achteraf.

Strak pleisterwerk in nieuwbouwwoning Amstelveen

Onze professionals zijn aan de slag gegaan in deze nieuwbouwwoning in Amstelveen en het resultaat is wederom verbluffend. Alle muren in het huis zijn binnen één dag glad, strak en mooi opgeleverd. Dat is de garantie die onze experts u kunnen geven.

Bent u ook nieuwsgierig naar wat onze professionals voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij verzekeren u dat Stucstunter de laagste prijs biedt, met de beste kwaliteit!

Badkamer strak, duurzaam en waterdicht afgewerkt in Amstelveen

Ook deze badkamer in Amsterdam mochten we onder handen nemen. We hebben alles strak gestukadoord en gesausd. Vervolgens hebben we de hele boel gecoat met een waterdichte PU lak die de afwerking duurzaam en waterdicht is. Zo ziet deze badkamer er niet alleen goed uit, hij zal er ook nog eens jarenlang goed blijven.  

Wilt u ook de garantie van jarenlang genot van uw nieuwe badkamer? Laat deze dan afwerken door onze specialisten. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op om meer te leren over de mogelijkheden in Amsterdam.

Strak afgewerkte zolder in Amstelveen 

Afgelopen maand gingen we niet alleen in Weesp de hoogte in, ook in Amstelveen hebben we een zolder afgewerkt. Hier voorzagen we het plafond en de muren van een mooie, strakke, witte laag stucwerk. Samen met de houten elementen zorgde het voor een lekker lichte uitstraling.

Bent u ook op zoek naar zo’n strak afgewerkte zolder? Dan staan onze professionals in de Amstelveen ook voor u klaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op voor alle mogelijkheden in Amstelveen.

Oase van rust in Amstelveense badkamer

De badkamer zou een oase van rust moeten zijn: een plek om ‘s ochtends de dag te beginnen en in de avond tot rust te komen. Deze klant uit Amstelveen heeft dat goed begrepen. Door strak stucwerk te combineren met marmer en een mooie badkuip creëer je echt relaxte inrichting.

Bent u ook toe aan zo’n mooie, rustgevende badkamer? Neem dan snel contactmet ons op of vraag een offerteaan. Onze experts staan ook in Amstelveen voor u klaar.

Stukadoorswerk voor een nieuwe aannemer in Amstelveen

Afgelopen maand mochten wij voor een nieuwe aannemer al het stukadoorswerk van dit herenhuis voor onze rekening nemen. In totaal hebben we dit prachtige pand voorzien van maar liefst 350 vierkante meter stukadoorswerk.

Wilt u uw woning ook vakkundig laten stucen door de specialisten van Stucstunter? Neem dan snel contact met ons op, of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij bekijken graag samen met u de mogelijkheden. 

 

Hippe, zwarte badkamer in Amstelveen 

Onze stukadoors zien steeds vaker zwart voorkomen in het interieur van onze klanten. Ook de wanden van deze douche in Amstelveen is afgewerkt in hip zwart. We hebben de badkamer afgewerkt met beton-cire pro kleur ral7021, wat voor een prachtig contrast zorgt met de witte muren in de rest van de badkamer. 

Wil je ook de laatste trends terug laten komen in jouw interieur? Dan kunnen onze stukadoors u helpen met de uitwerking. Neem snel contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

 

Hippe, zwarte badkamer in Amstelveen 

Wij zijn pas tevreden als de klant tevreden is. Daarom is het altijd leuk om foto’s van blije klanten binnen te krijgen, zoals deze uit Almere We hebben de muren in deze badkamer vakkundig afgewerkt, wat in combinatie met de prachtige inrichting zorgt voor een modern geheel. 

Bent u ook op zoek naar een strakke afwerking van uw (nieuwe) badkamer? Neem dan contact op met onze experts  of vraag een vrijblijvende offerte aan. Dan kijken we graag wat er bij jou in huis mogelijk is.

 

Mooi eindresultaat in Amstelveen 

In november mochten we hier weer volop aan de slag. Zo nam ons vakkundige team onlangs deze villa van top tot teen onder handen. Het resultaat mag er wezen. Dat dacht de klant ook, die ons een mooie foto van het ingerichte eindresultaat stuurde. 

Voor onze stukadoors is geen klus te groot. Zelfs als u uw hele huis wilt opwaarderen staan ze voor u klaar. Bent u benieuwd wat er in uw huis of kantoor allemaal mogelijk is? neem dan snel contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

 

Natte ruimtes met PU-coating in Amstelveen

Ook buiten de omgeving van Amsterdam waren we deze maand aan de slag. Zo ziet u hier een van de vakmannen in Amstelveen aan de slag. Hij heeft op verzoek van een klant alle natte ruimtes voorzien van een PU-coating. Hierdoor krijgen alle muren de hoogste schrobvastheid, wat van schoonmaken een peulenschil maakt!


Wilt u ook zo’n handige schrobvaste coating in uw badkamer? Neem dan snel contact op  of vraag een vrijblijvende offerte aan, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

 

Amstelveens project met Oxidestuc 

Een nieuw jaar betekent voor onze specialisten ook nieuwe producten. Zo knalden we in Amstelveen 2020 af met een prachtige Oxistuc afwerking. 35 vierkante meter werd er met het nieuwe materiaal gestuct. In dit geval ging het om een muur, maar Oxistuc kan ook gebruikt worden voor de afwerking van vloeren en natte ruimtes. 

Voor onze stukadoors is geen klus te groot. Ook met nieuwe materialen zoals Oxistuc kunnen ze vakkundig overweg. Bent u benieuwd wat er in uw huis of kantoor allemaal mogelijk is? neem dan snel contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

 

Heeft u al gekeken of uw vraag tussen de veelgestelde vragen staat?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Locatie

Ampèrestraat 13L
1446TP  Purmerend
(geen bezoekadres)

Telefoon

× Chat met ons via WhatsApp