Vrijblijvende prijsopgave

Stucwerk

 

Traditioneel stucwerk

Met stucwerk zorgt u ervoor dat uw plafonds en wanden strak worden afgewerkt.

Stucwerk

Wij leveren ook traditioneel stucwerk voor uw nieuwbouwwoning. Met stucwerk zorgt u ervoor dat uw plafonds en wanden strak worden afgewerkt. Het doel is om alle oneffenheden te verwijderen, waardoor u een geheel creëert in de desbetreffende kamer. Voor de afwerking zorgt de stukadoor dus. De kleur van het stucwerk bepaalt u, natuurlijk in overleg met de stukadoor, zelf. Bij ons geldt namelijk: klant is koning!

Onze kwaliteit in stucwerk is ongeëvenaard, omdat wij werken op traditionele wijze. Uiteraard maken wij gebruik van machines, maar werken ook nog met de hand. Daardoor krijgt u het beste resultaat. Het stucwerk is sterk en gaat daarom jarenlang mee. Ook is het makkelijk in onderhoud, waardoor u er zelf door de jaren heen weinig aan hoeft te doen. Stucwerk heeft dus een lange levensduur en is, zeker bij ons, erg betaalbaar.

 

Doe inspiratie op en volg ons op Social Media!

Sausklaar stucwerk

Oneffenheden in uw muren kunnen heel vervelend zijn, zeker als u wilt verven of behangen. Het is belangrijk om dan eerst een vlak geheel te creëren. Met behangklaar stucwerk zorgt u ervoor dat de ondergrond egaal wordt afgewerkt. Even drogen, en voíla: de muur is klaar voor een lik verf of kleurrijk behang. Denkt u dat dit niet mogelijk is met uw muren? Dan heeft u het mis. Zelfs als uw gemetselde muur ongelijk is, dan kan de stukadoor u verder helpen. Hij brengt dan een laag raapwerk, van 5 millimeter tot 5 centimeter, aan. En ook deze muur kan er weer flink wat jaren tegenaan.

Bij kleine scheurtjes of oneffenheden in de muur, kan een dunne stuclaag voldoende zijn. Een stukadoor kan dan een dunne laag pleisterwerk, van 1 tot 6 millimeter, aanbrengen. Dit noemen wij ook wel pleisterwerk. En voor deze klus kunt u uiteraard ook bij ons terecht.

 

Heeft u al gekeken of uw vraag tussen de veelgestelde vragen staat?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Locatie

Ampèrestraat 13L
1446TP, Purmerend

Telefoon

× Chat met ons via WhatsApp