Vrijblijvende prijsopgave

Stucwerk kitten

Stucwerk kitten voor of na latex spuiten?    

 

 

Naden stucwerk kitten

Een veel gestelde vraag is of de naden van stucwerk voor of na het sauzen of latex spuiten moeten doen. U wilt natuurlijk als u uw stucwerk zelf gaat schilderen of door ons laat latex spuiten het meest strakke eindrestultaat . Het afkitten van naden en hoeken is dus zeker aan te raden. STUCSTUNTER.nl doet dit al standaard alvorens er begonnen wordt met latex spuiten. Dit voorkomt in de meeste gevallen en dan voornamelijk in nieuwbouw woningen scheurvorming in de naden van wanden & plafonds. Daarbij draag het natuurlijk bij aan een super strak eind resultaat en een mooie overgang van wanden & plafonds.


Zelf muur & plafond kitten

Gaat u zelf de muren schilderen nadat het stucwerk is aangebracht, dan is het aan te raden om hiervoor acrylaatkit voor te gebruiken. Dit type kit is namelijk overschilderbaar. Breng in dat geval de kit aan in de naden en strijk daarna simpel met uw vinger de kit na om tot een strak resultaat te komen. Gebruik hierbij geen zeep, zodat de aan te brengen latex verf een goede hechting heeft.

Onze stukadoors snijden in de meeste gevallen de overgang van wand naar plafond in. Zo wordt vaak al de ergste scheurvorming voorkomen. Daarbij zorgt deze ingesneden lijn al voor een strakke uitstraling.

Als u het stucwerk laat latex spuiten door STUCSTUNTER.nl dan verzorgen wij het kitwerk voor u. Het aanbrengen van kitwerk in de naden zit bij de prijs van latex spuiten inbegrepen.

Indien ook grotere scheuren of naden in stucwerk zelf wilt repareren, dan is meestal kit niet de oplossing. In dat geval raden wij het gebruik aan van een kant & klaar vulmiddel welke in meeste bouwmarkten te verkrijgen zijn. Als dat de oplossing ook niet is kunt u altijd één van onze vakmannen inschakelen die de scheur professioneel voor u repareert.

Wilt u meer informatie ontvangen over het kitten van stucwerk of wilt u uw wanden laten verf spuiten door STUCSTUNTER.nl? Neem dan contact met ons op en wij adviseren u graag over de mogelijkheden!

 

 

Heeft u al gekeken of uw vraag tussen de veelgestelde vragen staat?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Locatie

Ampèrestraat 13L
1446TP, Purmerend

Telefoon

× Chat met ons via WhatsApp