Vrijblijvende prijsopgave

Afmetingen berekenen wanden & plafonds

M2 berekenen wanden & plafonds? 

 

 

Het inmeten van stucwerk voor wanden & plafonds is lang niet zo lastig als het klinkt. De wanden en plafonds kunnen opgemeten worden door eerst de breedte op te meten en vervolgens de lengte van het te stucen oppervlak. Deze getallen vermenigvuldig je vervolgens met elkaar om tot het totaal aantal m2 te komen.

Het is voor een stucadoor belangrijk om te weten wat het totaal aantal vierkante meters (m2) is. Op basis van het aantal vierkante meters wordt namelijk het materiaal ingekocht .

Veelgestelde vragen van onze klanten zijn dan ook:

  • Hoe bereken ik het totaal aantal vierkante meters van een muur op?
  • Hoe meet ik het totaal vierkante meters van een plafond op?
  • Hoe meet ik het aantal vierkante meters in voor de schuine kanten op mijn zolder?

Het is handig om het totaal aantal vierkante meters te weten om gebruik te maken van onze online offerte calculator. Je hebt dan binnen slechts 2 minuten je prijs voor het berekende aantal vierkante meters stucwerk.

Door eerste de hoogte in te meten en daarna de lengte kun je deze maten simpel vermenigvuldigen om tot het totaal aantal vierkante meters te komen van het oppervlakte.

Bijvoorbeeld:

De hoogte van de muur is 2,5 meter en de lengte van de muur is 10 meter. Dan bereken je 2,5 x 10 = 25 m2

Probeer het hier ook zelf!

Tip! Hebben je wanden allemaal dezelfde hoogte? Meet dan alle lengtes van de wanden in één keer door en vermenigvuldig deze met de hoogte.

Uiteraard bieden wij ook een inmeet service aan waar je gebruik van kunt maken. Dit kan op locatie, maar ook vanaf de bouwtekening. Voor deze service rekenen wij slechts €50,- welke je niet hoeft te betalen als wij de opdracht krijgen om het werk uit te voeren.Mochten er deurkozijnen of ramen aanwezig zijn in het op te meten oppervlakte, bereken deze dan eerst om ze daarna simpel af te trekken van het totaaloppervlakte.

Indien je wenst dat wij het aantal vierkante voor je uitrekenen neem dan contact met ons op!

Heeft u al gekeken of uw vraag tussen de veelgestelde vragen staat?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Locatie

Ampèrestraat 13L
1446TP, Purmerend

Telefoon

× Chat met ons via WhatsApp